Prostor za Logo i ostalo
  Start     Dokumenta   Drugi o nama   Vaša priča   Naselja   Kultura   Novosti   Linkovi

SADRŽAJ    Start    

    DCS    

    Poreklo Cincara    

    Istorija Cincara    

    Jezik Cincara    

    Muzika Cincara    

    Poznati Cincari    

    Publikacije    

    Galerija slika    

    Kontakt    


bottom
ŠTA PREDSTAVLJA LATINIZACIJA?

Latinizacija je samo improvizacija, ili jednostavnije još samo jedna velika laž da su obrazovani ljudi u vrijeme humanizma i renesanse to prihvatio kao istinu. Nakon mračnog srednjeg veka, ratova i velike migracije naroda, Europljani nisu imali zdrave temelje na kojima se može graditi europsku kulturu. Dakle generacije koje sledile sve do savremenih dana instinktivno su uzimali zdravo za gotovo, razvijali sa improvizacijama u različitim znanstvenim institucijama i kroz obrazovni sistem je proširili među večinom stanovništva.

Laž se širi, potpuno nesvjesno, jednostavno, jer istina se ne zna. Ne može se doći do istine reprodukovanjem laži, već kroz istraživanje. Kako je istraživanje teško i komplikovano, oni koji su zaposleni u znanstvenim institucijama najlakše odrađuju posao reproduciranjem općeprihvaćenih laži. To donosi status, prosperitet i novac za opstanak.

Osnova ove lažne nauke je tvrdnja da je Rimsko carstvo trajalo 1000 godina, a kao jako i snažno, s vrlo razvijenom upravom i obrazovnim centrima u različitim delovima carstva, s određenom kulturom, tokom kolonizacije, stvorilo uslove u celoj Imperiji da latinski jezik bude dominantan.

Analiza koju sam učinio i argumenti koji su dosegnuti nesumnjivo potvrđuju da latinizacija je kuća bez temelja, ni u nebu ni na zemlji.
Najbrzi i najsigurniji nacin za transfer novca -PayPal


Moskopolje-Cincarski JerusalimCopyright © 2014 CINCARI.ORG | All Rights Reserved

Design by FCP | Modified by Dragos Powered by DCS